03 December, 2021 13:56

Generelt Det er tillatt med en coach konsultasjon på 1 min i hver kamp. Time out mellom 4 og 5. omgang på 3 minutter hvor lagene kan konsultere trener/coach/reserve Ellers gjelder NCF og WCF's regelverk for curling Five rock rule.

Gutter: Det spilles Round Robin og 8 omganger Lag som står først spiller med mørke steiner og trener først (Røde stein er definert som mørk farge) 5 minutter trening for hvert lag med steiner som skal benyttes i kampen, etter treningen drar lag med rød stein innhand dragning og lyse stein outhand. Alle spillere skal gjøre minst en dragning Lag dragninger etter tredje eller fjerde kamp. Det er tillatt med en coach konsultasjon på 1 min i hver kamp. NCF og WCF's regelverk for curling gjelder. Det spilles ekstraomganger til det er avgjort

Rangering Antall seire→Innbyrdes Oppgjør→teedragninger

Sluttspill De to beste lagene går til finalen. Det spilles best av 3 kamper Laget med best resultat i EJCT Oslo har vunnet første kampen. Mosterertoppen- Stange Energi - Øy - Eriksen

Jenter: Best av 5 kamper, 8 omgangers kamper 5 minutter trening for hvert lag med steiner som skal benyttes i kampen, etter treningen drar lag med rød stein innhand dragning og lyse stein outhand. Lag som står først spiller med mørke steiner og trener først (Røde stein er definert som mørke stein)

Det er tillatt med en coach konsultasjon på 1 min i hver kamp. Time out mellom 4 og 5. omgang på 3 minutter hvor lagene kan konsultere trener/coach/reserve NCF og WCF's regelverk for curling gjelder. Det spilles ekstraomganger til det er avgjort Første lag til 3 seire blir Norges lag i WQE 2022 i Lohja Finland.

VM Kval Damer og Junior Gutter