mandag 12. februar 2024, 12:56

*Trening. * Alle lags spillere får EN prøvestein opp og EN ned før kamp. Dette skjer 5 minutter før oppsatt kampstart. Er man for sen. Ingen prøvesten.

*Regler / Kort fortalt: *

Kampene spilles over 8 omganger No tick shot & 5 guard rule Kun lovlige kosteputer 3 poeng for seier. 2 poeng for seier ved powerplay. 1 poeng for tap ved powerplay.

*Teedragninger: * En teedragning med klokken og en teedragning mot klokken før hver kamp for begge lag. Alle spillere på laget må dra minst to dragninger hver. Om et lag er tre spillere kan laget selv velge hvem som tar de to siste dragninger.( av de 8) Men det må være to ulike spillere. Det skal spilles en teedragning med klokken og en teedragning mot klokken før hver kamp for begge lag. Dragningene før kamp avgjør som vanlig hvem som får hammer i første omgang. Alle spillerne på laget må spille en med klokke og en mot klokken i løpet av helgen.
Dårligste dragning strykes. Lagene rangereres etter poeng, innbyrdes oppgjør, så teedragninger. Lagene hjelper til med å måle hverandres steiner og notere resultater, på scorecards.

Dragningene spilles ned mot klubbhuset på begge baner. Lag med mørke steiner (røde) starter treningen.
Power play ved likt etter 8 omganger. Lag med siste stein i 8 omgang drar først. 3 poeng til seier, 2 poeng til seier i Powerplay og 1 poeng til taper i Poweplay og 0 poeng for tap. Det er tillatt med en coach konsultasjon på 1 min i hver kamp. Ellers gjelder NCF og WCF's regelverk for curling.

Regionmesterskapet SØR