Curlingresultater.no gjør curlingturneringen din morsommere og enklere å organisere. Bruk tiden på deltakerne, ikke å regne ut tabeller!

Opprett din turnering nå

2 000 kr
ink. mva. per turnering

Hvorfor velge Curlingresultater?

Smarte puljer

Opprett puljer, sett opp kamper, og resultatene blir regnet ut – helt av seg selv. Skal vinneren av gruppe A møte treeren i gruppe C til kvartfinale? Det ordnes helt av seg selv!

Påmeldinger

La lagene melde seg på selv, med detaljer om klubb og navn på spillere. Når du godtar påmeldingen, blir laget flyttet inn i turneringen – av seg selv.

Liveresultater

La tilskuere og spillere følge turneringen din direkte, uansett hvor de er i verden. Fyll inn resultater i det enkle og brukervennlige liveoppdateringsverktøyet.

Autosluttspill

Med funksjonene «bruk kamputfall» og «bruk gruppeutfall» kan hele sluttspillet defineres på forhånd, og lagene trylles på plass ettersom de kvalifiserer seg.

Scorekort

Skriv ut scorecards til bruk i hallen med ett klikk. Scorekortene har med turneringslogo og ser profesjonelle ut.

Mobilvennlig

På reise til en curlingturnering er det mobilen som gjelder. Alle skjermer og resultatservice er responsive og planlagt for å fungere på små skjermer.

Nyheter

Informer deltakerne og andre om turneringen med nyhetsmeldinger. La deltakerne slippe å søke frem seks ulike e-poster!

Vi kan curling

Curlingresultater er utviklet av en curlingspiller, og tilpasset curlingens behov i alle ledd.

Hjelp og støtte

E-poststøtte med svar på 24 timer tilbys alle. Det finnes opplæring i form av videoer , og ytterligere opplæring kan kjøpes.

For ettertiden

Turneringen blir aldri slettet, så om noen trenger å finne ut hvem som tok poeng i sjette omgang for sju år siden, så er det der!

Skalerer

Curlingresultater kjører på en skytjeneste der det er enkelt å legge til nye tjenere, og håndterer derfor mange besøk.

Kjent teknologi

Systemet kjører på kjent, åpen infrastruktur, som Ruby on Rails og Twitter Bootstrap. Velprøvd teknologi basert på åpen kildekode betyr trygghet og enklere utvikling.