14 March, 2024 10:19

NM Senior +50 2024

Puljespill 2 puljer a 4 lag TRENINGEN STARTER 10 MIN. FØR OPPSATT STARTTID 8 omganger i alle kamper Alle kamper skal avgjøres.Ved likt etter 8 omganger spilles "shoot out" Lag med sistestein i 8 omg. starter 3 poeng for seiere, 2 poeng for seier i shoot out, 1 poeng for tap i shootout og 0 poeng for tap Ellers gjelder NCF og WCF's regelverk for curling Rangering: Poeng - Innbyrdes oppgjør - teedragninger Ingen tiebreaks. 5 minutter trening for hvert lag før kampene etter fulgt av LSD dragninger. Mørke steiner trener først. 2 spillere drar, en med klokka og en mot klokka. Alle spillerne skal ha spilt en dragning i løpet av puljespillet. Den dårligste dragningen strykes Det er tillatt med en coach konsultasjon på 1 min i hver kamp. No tick rule i freegard zone De to beste lagene fra hver pulje går til mellomspill. Rangeringskamper for de resterende lagene.

Mellomspill TRENINGEN STARTER 10 MIN. FØR OPPSATT STARTTID En og to i gruppene går til A sluttspill mens 3 og 4 går til B-sluttspill Lagene tar med seg poengene mot det andre laget i sin pulje som går videre til mellomspillet. Puljevinnere har sistestein, Møtes puljevinnere er det teedragning om sistestein, teedragninger når puljetoere møtes. Alle kamper spilles over 8 omganger i mellompillet. Puljetreere har sistestein mot puljefirere, møtes puljetreere er det teedragning om sistestein.Samme med puljefirere Alle kamper skal avgjøres.Ved likt etter 8 omganger spilles "shoot out" Lag med sistestein i 8 omg. starter 3 poeng for seiere, 2 poeng for seier i shoot out, 1 poeng for tap i shootout og 0 poeng for tap Rangering: Poeng - Innbyrdes oppgjør - teedragninger Teedragninger før kampene , lagene tar med alle tellende teedragninger fra gruppespillet til mellomspillet 2 spillere drar, en med klokka og en mot klokka. Alle spillerne skal ha spilt en dragning i løpet av mellomspillet. Lagene har anledning til en konsultering med coach i 2 minutter i hver kamp.(inkl. gangtid) De to beste lagene i hver pulje i mellomspillet går tiL finale.

Finalespill TRENINGEN STARTER 10 MIN. FØR OPPSATT STARTTID Lagene rangeres 1-8 etter mellomspill.
Rangering: Poeng - Innbyrdes oppgjør - teedragninger Teedragninger. Både teedragninger i kampene i grunnspill og mellomspill teller, dårligste dragning slettes. Best rangerte lag får velge sistestein eller steiner i finalerunden.. Mørke steiner begynner trening og lyse steiner trener sist. Det spilles ekstraomganger til kampen er avgjort. Lagene har anledning til en konsultering med coach i 2 minutter i hver kamp.(inkl. gangtid) Ellers gjelder NCF og WCF's regelverk for curling

NM Senior +50 2024